0733696686  | 

  
  
  
  

Confidentialitate

Toate datele personale pe care ni le furnizati in calitate de utilizator/vizitator beneficiaza de prelucrare numai in scopul oferirii in conditii optime a serviciilor asociate site-ului KUBERG.ro (kuberg.ro).

Site-ul KUBERG.ro (kuberg.ro) este operat de societatea MYMOTO TUNING SRL, cu sediul in Reteaua de magazine MYMOTO.ro, Bucuresti, Brasov, Craiova, Bacau, Sibiu, Cluj-Napoca, Arad, Iasi, Pitesti, Galati, Oradea, Locatii:, inscrisa in Registrul Comertului cu numarul J40/6741/2006.

Prin completarea formularului de inregistrare de pe KUBERG.ro (kuberg.ro), utilizatorul declara ca isi da, in mod expres si neechivoc, consimtamantul ca datele sale cu caracter personal sa fie prelucrate si folosite in viitor de catre administratorii KUBERG.ro (kuberg.ro) in urmatoarele scopuri:
  • Stabilirea contactului cu clientii;
  • Prelucrarea comenzilor;
  • Participarea la concursuri, promotii;
  • Transmiterea de mesaje non-comerciale sau de tip administrativ (privind schimbari in site, contul de utilizator, etc);
  • Transmiterea de oferte, promotii, mesaje publicitare si de marketing privind activitatea KUBERG.ro (kuberg.ro) si a tertilor cu care KUBERG.ro (kuberg.ro) are relatii de orice natura (inclusiv comerciale).
Compania va retine datele personale si le va folosi in scopul informarii utilizatorilor privind situatia contului de pe KUBERG.ro (kuberg.ro), privind evolutia si starea comenzilor, precum si in evaluarea produselor si serviciilor oferite.

Informatiile solicitate in cazul platilor online intra sub incidenta conditiilor de utilizare a procesatorilor de plati, iar KUBERG.ro (kuberg.ro) nu va solicita si nu va stoca niciun detaliu referitor la cardul dumneavoastra.

Daca aveti intrebari sau nelamuriri in legatura cu acesti termeni de confidentialitate, nu ezitati sa ne contactati prin intermediul formularului dedicat de contact sau la adresa de email webmaster@example.com/span>.
  
  
  

Categorii produse

  

  

Newsletter

 
Vrei sa fii informat prin email despre reduceri, promotii si noutati?